Így fizethetsz Buxával - Tippek

Küldj pénzt Buxán - bárkinek

Ha már buxás vagy, bárkinek küldhetsz pénzt, akinek a telefonszámát ismered. Erről a másik fél egy sms-t kap. Amint letölti az alkalmazást és regisztrál, megjelenik az egyenlegén a pénz, amit küldtél neki, amit azonnal felhasználhat buxás fizetésekre.

Fizess a barátaidnak

A barátod vette meg a mozijegyet? Buxával már a reklám alatt megadhatod az árát. Nincs több kellemetlen pillanat az elfelejtett tartozások miatt.

Dobjátok szét a számlát

Közösen fizettetek a sörözőben, és senkinél nincs apró? Küldjétek Buxán a pénzt. Gyors, és az egymásnak fizetéseket is követni tudjátok.

Fizess a büfében

Sorban állás közben olvasd le a büfé QR kódját a telefonoddal, a pénztárnál már csak a szendvics árát kell beírnod. Pár másodperc, és a büfé okostelefonján megjelenik a fizetett összeg.

Vásárolj online

Ha megvan a kiválasztott termék, a fizetési módok közül válaszd a Buxával fizetést. Egy QR kódot kapsz, ezt fotózd le, és a telefonodon megjelenik a fizetendő összeg. Ezután indíthatod a fizetést.

Buxából készpénz

Nincs készpénzed egy olyan helyen, ahol még nincs buxás fizetés? Kérdezd meg a buxás barátodat, van-e nála készpénz. Ha igen, kérj tőle, és küldd át neki Buxán ugyanezt az összeget. A barátod azonnal megkapja tőled a pénzt Buxán, amit rögtön  további buxás fizetésekre tud felhasználni!

Buxa egyenleg feltöltése azonnal

A „hagyományos út” az egyenleg feltöltés bankkártyával, vagy  banki átutalással. Ha készpénzért cserébe szeretnél Buxa egyenleget feltölteni, keress egy buxás ismerőst!